Özel Kalem Müdürü için talimat mı verildi?   
07 Kasım 2023 12:55

Özel Kalem Müdürü için talimat mı verildi?  

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, seçildikten hemen sonra Özel Kalem Müdürü ataması yapmış ve kendisiyle yol yürüyen Zekeriya Çetin’i bu makama oturtmuştu 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, seçildikten hemen sonra Özel Kalem Müdürü ataması yapmış ve kendisiyle yol yürüyen Zekeriya Çetin’i bu makama oturtmuştu. Ancak, personele karşı katı tutumu ve hakkında ileri sürülen bazı söylentiler sonrasında Şener Söğüt’ten Özel Kalem Müdürü’nü değiştirmesi istenmişti. Tüm baskılara rağmen geri adım atmayan Şener Söğüt, genel seçimlerden hemen sonra aniden aldığı kararla Zekeriya Çetin’in yerine Veysel Köksal’ı atadı.

MİLLETVEKİLİ İSTEMİŞ

İddialara göre buna neden bir milletvekilinin talimatı olmuş. Seçildikten sonra Kocaeli’nden ayrılmayan bu milletvekili, gelen yoğun şikayetler sonrasında yaklaşan yerel seçimleri de hatırlatarak, Şener Söğüt’ten gereğini yapmasını istemiş.  Bugüne kadar hem teşkilatın, hem personelin, hem de vatandaşların uyarılarını kayda almayan Şener Söğüt’ün bir anda yaptığı değişime bu baskının neden olduğu iddia ediliyor.

Güncelleme: 07 Kasım 2023 13:21
BENZER HABERLER
birsoy mühendislik 1 mayıs
Nabi abi
Nabi abi
nazende 1 mayıs
Nabi abi
X